Корпоративно обучение
Намерете ни във фейсбук
РегистрацияКой е на линия
В момента има 8 посетителя в сайта

Френски

AddThis Social Bookmark Button

Обучението се извършва на нива /60 уч.ч. по 40 мин./, като на посещение се вземат по 3 уч.ч., /т.е. 2 астр.ч./ Посещенията за групи са по 2 или 3 пъти седмично, а при индивидуалното обучение честотата и продължителността на занятията се определят от курсиста.

 

 

*Информация за стартиращи групи може да видите в сектор Стартиращи групи.


Система за обучение: Echo

В момента Echo е най-популярната съвременна система за изучаване на френски език. Тя е одобрена и от МОН за изучаване на френски език в специализираните училища с разширено изучаване на френски език, както и в останалите училища, където се изучава френски като първи или втори чужд език.


I-во ниво (A1) Учебният курс по френски език започва с изучаване на ситуации: приветствия, запознанства, професии, националности, дати, време и пр. курсистите се научават да описват външността на човека, да разказват за себе си. Работи се по произношението. Граматичният курс е много наситен: въвеждат се трите времеви форми на глаголите, изучава се спрежението на основните спомагателни глаголи.


II-ро ниво (A2) Въвежда се бъдеще време и "subjonctif". Разговорният френски език е представен с темите: чувства, облекло и мода, жилище (предмети на бита) и др.


III-то ниво (B1) Тематични раздели: спорт, архитектура, изящни изкуства, театър, кино, паметници, пари. Граматика: страдателен залог, условно наклонение, изразяване на продължителност, времето le plus-que-parfait.

 

IV-то ниво (B2) Тематични раздели: архитектура, песни, екология, права и задължения, наука, образование. В разделите по граматика на френския език особено внимание се отделя на наречията, относителните местоимения, сложните изречени

V-то ниво (C1) Нивото затвърждава съществуващите граматични навици, обогатява и активизира речниковия запас. По-голямата част от времето е посветена на изучаването на френския културен, социален и политически живот, както и на френската история.

VI-то ниво (C2) Нивото предполага висока степен на владеене на френски език. След завършването на това ниво курсистите могат да се готвят за изпита DELF. Усвояват се практически всички основни лексико-граматични структури на френския език.

Последна промяна (Сряда, 03 Юли 2019 20:47)