Корпоративно обучение
Намерете ни във фейсбук
РегистрацияКой е на линия
В момента има 7 посетителя в сайта

Турски

AddThis Social Bookmark Button

Обучението се извършва на нива /50 уч.ч. по 40 мин./, като на посещение се вземат по 3 уч.часа., /т.е. 2 астр.часа./ Посещенията за групи са по 2 или 3 пъти седмично, а при индивидуалното обучение честотата и продължителността на занятията се определят от курсиста, в удобно за него време .

*Информация за започващи курсове може да видите в сектор Стартиращи групи.

Система на обучение: "Yeni Hitit - Yabancılar için Türkçe"

Учебната система се издава от Анкарския Университет съвместно с Центъра за чуждоезиково обучение TÖMER . Новото издание на учебника навлиза в класните стаи на школите, преподаващи турски език в средата на 2009 г. Системата включва три учебника - начинаещи, средно-напреднали и напреднали, с което отговаря напълно на изискванията на Общата Европейска Езикова Рамка. Учебният комплект се състои от учебник, учебна тетрадка и диск. Съдържанието на учебника се стреми към развиване на основните умения, които трябва да придобият учащите - четене, писане, говорене, слушане. Наборът от упражнения спомагат за усвояването на турската граматика, а текстовете за четене и слушане запознават учащите с бита и културата на турския народ.

Учебникът е подходящ както за младежи, така и за възрастни, което го прави най-използваният учебник за изучаване на турски език - както по света, така и в самата Турция.

Последна промяна (Четвъртък, 23 Април 2020 19:53)