Корпоративно обучение
Намерете ни във фейсбук
РегистрацияКой е на линия
В момента има 4 посетителя в сайта

Испански

AddThis Social Bookmark Button

Обучението се извършва на нива /60 уч.ч. по 40 мин./, като на посещение се вземат по 3 уч.ч., /т.е. 2 астр.ч./ Посещенията за групи са по 2 или 3 пъти седмично, а при индивидуалното обучение честотата и продължителността на занятията се определят от курсиста.


*Информация за стартиращи групи може да видите в сектор Стартиращи групи

.

Курсът е предназначен за всички от вас, които искат да получат пълни и систематични познания по испански език, да овладеят механизмите и тънкостите на езика като средство за комуникация и да се научат да боравят свободно с придобитите умения и след приключване на обучението. В зависимост от езиковата ви компетентност - от абсолютно начинаещи до напреднали, обучението обхваща общо шест нива, които покриват ниво на владеене на езика А1 - С2 по Общата европейска езикова рамка. Всеки от етапите на обучение ви подготвя за полагане на изпит за международен сертификат по испански език. Учебната програма е базирана на съвременни и ефикасни учебни системи на престижното испанско издателство Edelsa. Те са с практическа насоченост и акцентират върху прилагането на езиковите познания на практика и в реалистичен контекст, развивайки и четирите комуникативни умения - слушане, говорене, четене, писане.

 

Система на обучение: Nuevo  Ven

Доказана и ефикасна учебна система, разработена в три части, които покриват съответно ниво А1 - А2, В1 и В2 по Общата европейска езикова рамка. Учебното съдържание е ясно структурирано, което улеснява усвояването и прилагането му на практика. Обхваща съвременни и интригуващи теми, свързани с реалните нужди на курсистите. Лексикалният и граматически материал, както и различните му употреби в контекст се затвърждават и отработват в разнообразни упражнения за работа по двойки и в група, с помощта на аудио-визуални способи и допълнителни интерактивни занимания. Комуникативните умения се упражняват в реалистичен контекст под формата на диалози и разиграване на реалистични ситуации. Включени са и раздели за опознаване на културата и социалния живот на испаноезичните страни, както и аудио-упражнения за запознаване с разликите в произношението при латиноамериканските страни. В случай че вече сте изучавали езика, е препоръчително да направите при нас безплатен входящ тест, за да определим максимално точно нивото на езиковите ви познания. Резултатите от теста се имат предвид и от преподавателя по време на обучението, с оглед на "слабите места", на които трябва да се обърне повече внимание.

 

Последна промяна (Четвъртък, 23 Април 2020 19:45)